Slivkový koláč s mandľami a čokoládou

Švestkový koláč s mandlemi a čokoládou
  1. Trúbu predhrejeme na 180°C. Guľatú tortovú formu vymažeme maslom a vyložíme papierom na pečenie. Osem slivkových polovíc si odložíme stranou a zvyšok pokrájame na tenké plátky.
  2. V miske rozmiešame múku s práškom do pečiva. Do inej misky dáme zmäknuté maslo, Natusweet STEVIA KRISTALLE, vajíčka a šľaháme ručným mixérom. Potom pridáme múku a vymiešame hladké cesto.
  3. Nakoniec do nej pridáme pokrájané slivky, čokoládu, polovicu mandlí a nalejeme do tortovej formy. Navrch rozložíme polovičky sliviek, posypeme druhou polovicou orieškov a dáme piecť do trúby.
  4. Pečieme asi 45 minút, pokiaľ nie je koláč tmavo zlatý. Po vytiahnutí z trúby necháme ešte 10 minút chladnúť vo forme, potom formu otvoríme a z koláča  dáme dole papier.
  • 180 g zmäknutého masla
  • 500 g vykôstkovaných sliviek
  • 170 g špaldovej múky
  • 3 lyžičky prášku do pečiva
  • 100 g Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • 3 vajíčka
  • 50 g kvalitní horkej čokolády nasekanej nadrobno
  • 50 g mandlí rozmixovaných najemno

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.