Ríbezľový koláč s posýpkou

Rybízový koláč s drobenkou
  1. V miske vymiešame žĺtky so zmäknutým maslom do peny. Postupne prisypeme múku zmiešanú s práškom do pečiva a všetko zriedime s vlažným mliekom, aby vzniklo hustejšie cesto. V ďalšej miske si ušľaháme sneh z bielkov a postupne do neho prisypávame Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1.
  2. Do cesta vmiešame sneh a vzniknuté cesto nalejeme do vymazanej formy/ na menší plech. Navrch posypeme nahusto ríbezle a posypeme lyžicou Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  3. Prísady na posýpku premiešame a dáme rovnomerne na ovocie. Namiesto posýpky môžeme koláč posypať nasekanými orechmi.
  4. Koláč vložíme do trúby vyhriatej na 180°C a pečieme 35- 40 minút dozlatista.
  • 300 g polohrubej múky
  • 125 g masla
  • 4 vajcia
  • 1 sáčok kypriaceho prášku
  • vlažné mlieko( podľa potreby)
  • ríbezle
  • tuk na vymazanie
  • strúhanku na vysypanie formy
  • 3 lyžice Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1
  • 1 lyžice Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • 130 g polohrubé múky
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 lyžica strúhanky
  • 3 lyžice masla
Natusweet Stevia Kristalle Plus

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.