Jablčná štrúdľa

Jablečný štrůdl
  1. Lístkové cesto si rozvaľkáme na pomúčenej doske a podľa potreby nožom narežeme do obdĺžnikového
  2. V hrnci si zohrejeme maslo, prisypeme strúhanku a smažíme dozlatista.
  3. V miske si premiešame jablká nastrúhané na hrubšom strúhadle, mletú škoricu, Natusweet STEVIA KRISTALLE 1: 1 a hrozienka.
  4. Na cesto nasypeme opraženú strúhanku a rovnomerne rozložíme pripravenou zmes z jabĺk, zhruba 3 cm od kraja.
  5. Cesto opatrne zavinieme, okraje pritlačíme k sebe a zatočíme. Štrúdľu prenesieme na plech tak, aby bol spoj naspodku.
  6. V miske si rozmiešame vajíčko a štrúdľu ním potrieme. Plech vložíme do trúby vyhriatej na 180°C a pečieme zhruba 20 minút, pokiaľ nie je zlatistá.
  • 1 lístkové cesto
  • 50 g masla
  • 4 lyžice strúhanky
  • 5 stredne veľkých jabĺk
  • mletá škorica
  • 4 lyžice Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • hrozienka
  • vajíčko

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.