Hruškový koláč s mandľami

Hruškový koláč s mandlemi
  1. Trúbu predhrejeme na 180°C. Do misky preosejeme múku, pridáme škoricu, kypriaci prášok a Natusweet STEVIA KRISTALLE. Vsypeme mleté mandle, pridáme cmar, vajce, rozpustené maslo a všetko vymiešame na hladké cesto.
  2. Hrušky olúpeme, vykrojíme stredy a nakrájame na šestiny. Na panvici rozpustíme maslo, vložíme hrušky a nasekané mandle a restujeme, dokiaľ hrušky nezačnú karamelizovať.
  3. Do vymazanej a vysypanej formy (s priemerom 25 cm)  vylejeme cesto a na povrch naukladáme orestované hrušky a mandle.
  4. Formu vložíme do trúby a pečieme asi 25 minút.
  • 180 g celozrnné nebo hladkej múky
  • 3 lyžice Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • 1 lyžička Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
  • 50 g mletých mandlí
  • 250 ml cmaru
  • 3 vajcia
  • 40 g masla
  • 2 maslové hrušky
  • 40 g sekaných mandlí
Natusweet Stevia Kristalle Plus

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.