Tekvicový koláč

Dýňový koláč
  1. Tekvicu očistíme, rozpolíme, vydlabeme semienka a dužinu nakrájame na kúsky. Zhruba 10- 15 minút varíme v hrnci na pare, než tekvica zmäkne.
  2. Uvarenú tekvicu rozmixujeme a necháme vychladnúť.
  3. V miske vyšľaháme zmäknuté maslo s Natusweet STEVIA KRISTALLE, pridáme vajce, dve lyžice mletých mandlí, múku s práškom do pečiva a vylejeme tekvicové pyré.
  4. Do vzniknutej zmesi pridáme zvyšok mletých mandlí, pár kvapiek citrónovej šťavy a v prípade potreby cesto rozriedime vlažným mliekom.
  5. Cesto vylejeme do vymazanej tortovej formy a pečieme v trúbe predhriatej na 180°C 45 minút.
  • 500g  tekvice
  • 150 g celozrnnej múky
  • 100 g masla
  • 2 vajce
  • 150 g mletých mandlí
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • Natusweet STEVIA KRISTALLE 1: 1
  • citrónová šťava
  • mlieko

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.