Čokoládové suflé

Čokoládové suflé
  1. Trúbu si predhrejeme na 180°C. Formičky ( 4-6 ) vymažeme tukom a steny formičiek si ešte vyložíme papierom na pečenie tak, aby prevyšoval steny. Takto pripravené formičky si naukladáme na plech.
  2. Čokoládu a mlieko vložíme do žiaruvzdornej misky, ktorú umiestnime nad malý hrniec s vriacou vodou tak, aby sa dno misky nedotýkalo hladiny vody. Čokoládu miešame, pokiaľ nevznikne hladká zmes a potom misku odstavíme.
  3. Žĺtky s Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1 vyšľaháme do hustej peny a vmiešame do rozohriatej čokolády.
  4. Z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh, ktorý vmiešame do čokoládovej zmesi a nakoniec pridáme hladkú múku. Zmesou si naplníme pripravené formičky a pečieme 15 minút.
  5. Hotové suflé vyberieme z trúby, odstránime papier na pečenie a podávame. Podávame s našľahanou smotanou a rozohriatym lesným ovocím alebo višňami.
  • 1 šálka nasekanej horkej čokolády
  • 3 lyžičky hladkej múky
  • 4 lyžice Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • 4 vajcia
  • 3 lyžice polotučného mlieka
  • tuk na vymazanie formičiek

Natusweet Blog & Informácie o Stévii

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladké dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

Natusweet Blog & Informácie o Stévii

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.