Mrkvová torta

Mrkvový dort
  1. V mise si vyšľaháme olej, Natusweet stevia kristalle 1:1, vajcia a pridáme všetky suché ingrediencie: múku, prášok do pečiva, jedlú sódu bikarbónu a škoricu. Všetko dôkladne premiešame a nakoniec pridáme nastrúhanú mrkvu, nasekané orechy a hrozienka.
  2. Trúbu si predhrejeme na 180 stupňov, na spodok tortovej formy dáme papier na pečenie, okraje vymastíme maslom a vlejeme pripravenú zmes. Pečieme zhruba 1 hod.
  3. Počas toho, kým sa pečie korpus, si pripravíme krém. V mise zmiešame tvarohy, mascarpone, šťavu z citróna a Natusweet stevia kristalle 1:1. Podľa chuti dosladíme niekoľkými kvapkami Natusweet stevia liquid. Všetko spolu dôkladne premiešame a dáme vychladnúť do chladničky.
  4. Korpus po upečení vyberieme z tortovej formy a necháme vychladnúť. Potom ho rozkrojíme a potrieme časťou krému, priklopíme vrchnú časť korpusu a tiež potrieme krémom.
  5. Tortu dozdobíme nasekanými orechami a dáme najlepšie cez noc uležať do chladničky.
  • 300 g špaldovej celozrnnej múky
  • 500 g nastrúhanej mrkvy
  • 200 g nasekaných vlašských orechov
  • 150 g Natusweet Stevia kristalle 1:1
  • 100 g hrozienok
  • 2 čajové lyžičky kypriaceho prášku do pečiva
  • 2 čajové lyžičky jedlej sódy bikarbóny
  • 1 čajová lyžička škorice
  • 180 ml rastlinného oleja
  • 4 vajcia
  • 3x tvaroh
  • 1x mascarpone
  • 5 lyžíc Natusweet stevia kristalle 1:1
  • 12 kvapiek Natusweet stevia liquid
  • 1 citrón
Natusweet Stevia LIQUID

Natusweet - to najlepšie zo Stévie !

S prírodným sladidlom Natusweet Stevia sa nemusíte vzdať sladkej dobroty!

Natusweet® dostanete vo všetkých dobrých lekárňach a obchodoch zdravej výživy.
Aby ste si boli istí, že dostanete najvyššiu kvalitu sladidiel zo stévie, žiadajte Natusweet.