- V mise si vyšľaháme olej, Natusweet stevia kristalle 1:1, vajcia a pridáme všetky suché ingrediencie: múku, prášok do pečiva, jedlú sódu bikarbónu a škoricu. Všetko dôkladne premiešame a nakoniec pridáme nastrúhanú mrkvu, nasekané orechy a hrozienka.
- Trúbu si predhrejeme na 180 stupňov, na spodok tortovej formy dáme papier na pečenie, okraje vymastíme maslom a vlejeme pripravenú zmes. Pečieme zhruba 1 hod.
- Počas toho, kým sa pečie korpus, si pripravíme krém. V mise zmiešame tvarohy, mascarpone, šťavu z citróna a Natusweet stevia kristalle 1:1. Podľa chuti dosladíme niekoľkými kvapkami Natusweet stevia liquid. Všetko spolu dôkladne premiešame a dáme vychladnúť do chladničky.
- Korpus po upečení vyberieme z tortovej formy a necháme vychladnúť. Potom ho rozkrojíme a potrieme časťou krému, priklopíme vrchnú časť korpusu a tiež potrieme krémom.
- Tortu dozdobíme nasekanými orechami a dáme najlepšie cez noc uležať do chladničky.